top of page

Gitaar Lodewijk ‘Wiwa’ Lenaerts

 

Lodewijk Lenaerts behoort tot de allereerste lichting die afstudeerde aan de Rockacademie te Tilburg. In 2004 studeerde hij af als gitarist/performer/songwriter. Lodewijk heeft zowel als lesgever en als uitvoerend muzikant veel ervaring. Eigen songs van hem waren reeds te horen op radiostations als Radio 1 & Studio Brussel. Hij heeft talloze podia als muzikant beklommen (Paradiso, 013, Ethias Arena, Melkweg, enz.). Momenteel tourt Lodewijk met zijn ‘Tarantino’ band door het land: The Reservoir Dogs Band.

 

Pop –en Rock gitaar  

Pop –en rockgitaar of basgitaar leren spelen? Elektrisch geladen, zoals AC/DC, Foo Fighters of Jimi Hendrix? Of akoestische gitaar van rock- en pophelden als Ed Sheeran, Ben Howard, Neil Young en Oasis? Dat kan! Dit zowel voor beginners als voor gevorderden, akoestisch of elektrisch. Er is hierbij geen kennis van notenleer vereist.

 

Individuele coaching

Vraag aan 100 beroemde gitaristen hoe ze hebben leren gitaar spelen en haast iedereen zal antwoorden met: ‘De songs leren spelen die je zelf cool vindt’. Dat is de beste motivatie! Samen met de docent (Lodewijk Lenaerts) stippel jij je eigen muzikale pad uit. Tenslotte, een instrument leren bespelen is iets individueels. Wil je ooit op pinkpop staan of wil je gewoon gezellig rond het kampvuur liedjes kunnen spelen? Samen met de docent worden de doelstellingen vastgesteld, waar middels een individueel traject naar toe wordt gewerkt. Naast het louter spelen van liedjes is het ook mogelijk om je eigen songs te maken en op te nemen.

Vooropleiding Rockacademie

Lodewijk is licentiehouder van de Rockacademie. Hierdoor kan je bij hem ook terecht voor een coaching traject voor de toelatingsexamens van de Rockacademie. Mits goed genoeg stroom je meteen door naar de 2de ronde van de toelatingsexamens. Hoe dan ook een heel leerrijk traject voor je muzikale ontwikkeling!

Akk git close ZW_edited.png

Gitaar
Lodewijk Lenaerts

Inschrijfformulier
Emiel van Dijk 1_edited.png

Gitaar
Emiel van Dijk

Emiel van Dijk is een specialist op de akoestische gitaar van Fingerstyle tot Klassiek en van Pop tot Flamenco.
Hij is uitvoerend actief als veelzijdig solo fingerstyle/akoestisch gitarist en heeft meerdere internationaal geprezen CD’s /albums uitgebracht. Deze kennis en inspiratie draagt hij over in zijn gitaarlessen en workshops. Zijn eigen gitaarmethode laat alle facetten van het gitaarspel aan bod komen.
De methode is gericht om o.a. jonge kinderen een brede basis te geven waaruit ze zich verder kunnen ontwikkelen. Elektrisch gitaar wordt ook in alle stijlen gegeven.

Emiel heeft Klassiek gitaar en Jazz (elektrisch) gitaar gestudeerd aan het Brabants Conservatorium. (docerend musicus, Bachelor in 1995). Emiel is in 1997 cum laude afgestudeerd voor uitvoerend musicus (Master) gitaar aan het Fontys Conservatorium.

Inschrijfformulier

Lodewijk Lenaerts

Naam:                

Mobielnummer:

Emailadres:

Lesinstrument: 

Waar:      

        

Lodewijk Lenaerts

06-20768665

Wiwa23@hotmail.com

Rock- of popgitaar, basgitaar

Hilvarenbeek, Elckerlyc

 

 

Emiel van Dijk

Naam:                

Mobielnummer:

Emailadres:

Website:

Lesinstrument: 

Waar:      

Wanneer:          

Emiel van Dijk

06 51047353

mail@emielvandijk.nl

www.emielvandijk.nl

Gitaar

 

bottom of page