Agenda

Grote uitvoering door MuziekDansTheaterCollectief

17-6-22 19:00u

CC. Eckerlyc, Theaterzaal

€3,- via siteElckerlyc

Na 2 jaar corona-stilte mag het weer: een grote leerling uitvoering op de planken van Elckerlyc. Leerlingen en docenten staan te trappelen.
Zoals altijd wordt het een kleurrijk programma. Het MuziekTheaterOrkest doet het dit keer zonder theater. Maar met veel muziek. De enthousiaste, jonge muzikanten (2 à 3 jaar les) reizen o.l.v. Maarten Jense muzikaal de wereld af: van Turkije naar Zimbabwe, ze spelen een vuur- en een indianendans en dat is nog niet alles. Ook het projectorkest gaat spelen. Het orkest bestaat uit leerlingen die het A-diploma hebben behaald. Het orkest wordt ondersteund door leden van Harmonie Concordia. Het orkest speelt een aantal popnummers die erg bekend zijn, waaronder “I will survive”. Daarnaast spelen ze muziek uit de film “Pirates of the Carribean” en Schotse volksmuziek. Al met al een herkenbaar en opzwepend programma! Het orkest wordt gedirigeerd door Lia Koolmees. Voor het eerst presenteert ook een groep van Theaterschool Hilvarenbeek zich tijdens deze voorstelling. De groep speelt een theaterstuk dat de leerlingen zelf hebben bedacht en gemaakt, onder begeleiding van docente Anke Spieringhs. In het verhaal hebben een broer en zus een nieuwe game gekocht voor de Play Station. Door een fout worden ze in het spel gezogen en worden zij hun avatars. Dat is het begin van een zoektocht "in the game' en naar de échte wereld "out of the game". Deze uitvoering is de laatste onder de naam MDTCollectief. Vanaf het komend schooljaar wordt de nieuwe naam Cultuurschool Hilvarenbeek. Later veel meer daarover. Kaarten à € 3,00 bestellen op de Elckerlyc site of aan de balie.

Voorspeelavond Fluit

1-6-2022 19:00 uur

CC Elckerlyc, ensemblezaal

Op woensdagavond 1 juni is er een voorspeelavond van de fluitleerlingen van het MDTCollectief in de ensemblezaal van de Elckerlyc. De avond is opgedeeld in 2 voorspeeluren. 19.00u Leerlingen tot B niveau ( 14 jaar) 20.00u Gevorderde leerlingen en het fluitensemble. Enkele leerlingen worden begeleidt door pianodocente Kathelijn van de Loo. Het is een feest om de leerlingen te zien en horen spelen. Wees welkom!

Voorspeelavond saxofoonleerlingen Jules van de Loo

11-7-2022 19:00u

Ensemblezaal C.C. Elckerlyc

We maken weer samen muziek en laten onze mooiste muziekstukken horen. Alle fans zijn welkom!