top of page

Keyboard/piano
Marco Hoogerheide

Ik ben Marco Hoogerheide en ik geef piano- en keyboardlessen bij Cultuurschool Hilvarenbeek. Ik ben een enthousiaste docent die door de jaren heen een rijke ervaring heeft opgebouwd als docent en daarnaast ben ik thuis is in allerlei stijlen muziek. In overleg met de leerling wordt een lesprogramma gemaakt wat aansluit op zijn/haar wensen. Naast het verbeteren van het piano- of keyboardspel is het ook mogelijk extra aandacht te besteden aan muziektheorie, compositie en arrangeren.

Naast het geven van piano- en keyboardles ben ik al jaren de vaste pianist van twee koren : KoRije uit Rijen en Andantino uit Udenhout, speel ik regelmatig in musicalorkesten en ben ik de toetsenist van de Nederlandse Dream Theater tributeband  Regressive Hypnosis. 

Voor muzieklessen voor jongeren van 6 t/m 18 jaar kan subsidie bij de gemeente Hilvarenbeek worden aangevraagd die de helft van het lesgeld bedraagt (tot een maximum van € 370,00 per jaar) en de helft van de lokaalhuur (€ 8,69 per uur, tot een maximum van € 100,- per jaar). Voor informatie subsidie regeling gemeente Hilvarenbeek klik hier.

Lesmateriaal zoals aanschaf van lesboeken is niet inbegrepen bij de lesprijs.

The Rock Files-120.jpg

Lotus Fotografie

Inschrijfformulier
Algemene voorwaarden

Marco Hoogerheide

Emailadres:

Telefoonnr:

Website:     

Geeft les in:

 Geeft les op:      

Waar:                 

info@marcohoogerheide.nl
013 - 5367821 of 06 10665047
www.marcohoogerheide.nl
Piano en keyboard
Donderdag
C.C. Elckerlyc

bottom of page