top of page

Musicalhuis

Wil jij graag acteren, dansen én zingen en ben je tussen de 6 en 18 jaar? Kom dan op musicalles bij Musicalhuis!

Trainingsgroep (5, 6 en 7 jaar)*

Bij de trainingsgroep krijg je les in alle drie de disciplines; dans, zang en theater. Hierbij leren we je alles over musical. Aan het  einde van een lessenreeks van 11 lessen hebben we een minipresentatie in het thema Aladdin.

De lesdag en -tijd → vrijdag van 15:30u tot 16:15u.

Productiegroep (8 tot en met 18 jaar)

Bij deze lessen krijg je les in alle drie de disciplines; dans, zang en theater. We werken toe naar een eindpresentatie. Dit seizoen de musical Aladdin! Waarschijnlijk zijn er twee productiegroepen. De leerlingen  worden ingedeeld naar leeftijd. 

Let op, de musical presenteren we in het weekend van 21, 22 en 23 april 2023. Als je mee wilt doen met deze productiegroep,  moet je deze data dus vrijhouden. Dit is het begin van de meivakantie; pas vanaf 24 april op vakantie dus!

Lesdag- en tijd →vrijdag van 16:30u tot 18:00u OF 18:15u tot 19:45u. 

* Zat je afgelopen seizoen (Frozen X 007) al bij Musicalhuis en hoor je nu qua leeftijd bij een trainingsgroep, maar zit je liever in  de productiegroep? Neem dan even contact op met ons via musicalhuis@gmail.com.

Kosten – Musicalhuis 2022/2023

Trainingsgroep = €165,- (Na teruggave rugzakje zijn de uiteindelijke kosten €82,50)

Productiegroep = €525,- (Na teruggave rugzakje zijn de uiteindelijke kosten €275,-)

 

Lengte van het seizoen

Van zowel de trainingsgroep als de productiegroep(en) is vrijdag 23 september de eerste les. Na de voorstelling stoppen de lessen.

 

 Eerst een proefles doen? 

Bij beide groepen is het mogelijk om de eerste 2 lessen als proefles zien (vrijdag 23 + 30 september). Sluit je na de twee proeflessen aan bij de gehele lessenserie, dan betaal je het lesgeld zoals hierboven vernoemt.  Sluit je na de twee proeflessen niet aan? Dan betaal je €10,- voor de twee proeflessen. Verderop in het jaar instromen is niet mogelijk.

 

Inschrijven?

Heb je interesse in een van de groepen? Of wil je graag de twee proeflessen doen? Dan kun je je via de website van Dansschool  Hilvarenbeek inschrijven. Graag vóór 1 september inschrijven. Bij vragen; mail naar musicalhuis@gmail.com

Kopie van logo_groen_RGB_edited.png

Meike Roberts
Anke Spieringhs 
Margret Engel

foto Musicalhuis voor Cultuurschool Hilvarenbeek_edited.png
bottom of page