top of page

Viool
Irene Bossier

Sinds 2012 geef ik met veel plezier les aan zowel kinderen als aan volwassenen. In 2019 heb ik mijn Masterdiploma behaald aan het conservatorium. Ik speel momenteel bij het beroepsorkest Ars Musica waarmee ik optreed door het hele land. Ook speel ik veel samen met mijn man Cor Coppoolse, die professioneel cellist is.

Wat kun je verwachten van de lessen?

 

Iedereen weet eigenlijk wel wat een viool is, maar lang niet iedereen weet dat je met dit instrument eindeloos veel mogelijkheden hebt. Al blijft het mooie zangerige geluid natuurlijk het meest geliefd! Maar er zijn duizenden stukken geschreven voor de viool, dus er is keus genoeg voor iedereen in (bijna) elk genre.

Wil je beginnen met vioollessen? Of had u vroeger les en wilt u weer gaan spelen? Ik geef les aan leerlingen van alle leeftijden (vanaf 6/7 jaar) en alle niveaus. Een goede, natuurlijke en ontspannen houding is bij het vioolspelen erg belangrijk op elk niveau. Als je nog geen noten kunt lezen, dan help ik je daar graag mee. Ik leer je ook een basistechniek waarmee je de mooiste klank uit je viool kunt halen. We zullen in de lessen ook veel samenspelen, omdat dat één van de leukste dingen van muziek maken is!

 

Wil je meer informatie? Neem gerust een kijkje op mijn website: www.irenebossier.com

 

 

Indicatie tarieven lesgeld (leerlingen krijgen een individueel contract): 

 

Voor leerlingen jonger dan 21 jaar: 850 euro voor 37 lesweken, 30 minuten les per week, vrijgesteld van btw. 

Voor leerlingen vanaf 21 jaar: 900 euro excl. 21% btw per jaar voor 37 lesweken, 30 minuten les per week. 

Betaling in termijnen is mogelijk. Tot en met 18 jaar kunnen de lessen deels vergoed worden door de gemeente Hilvarenbeek, het zogeheten “rugzakje”. Voor meer informatie klik hier.

DSC_51991619561792572.jpg

Lotus Fotografie

Inschrijfformulier
Algemene voorwaarden

Irene Bossier

Emailadres:

Website:     

Geeft les in:

 Geeft les op:      

Waar:                 

irenebossier@hotmail.com

www.irenebossier.com

Viool

Dinsdag

C.C. Elckerlyc Hilvarenbeek

bottom of page